clear
جدیدترین اخبار
ما را در تلگرام دنبال کنید
near_me
ویژه
library_books
عصر فناوری
event
1402/11/22
edit
کد خبر : 34,609

چرا ایمپلنت مغزی نورالینک جهان را خطرناک‌تر می‌کند؟

rate_review
212 کلمه - زمان مطالعه: 1 دقیقه و 14 ثانیه
نورالینک شرکت تازه‌تاسیس ماسک دستگاهی مغزی تولید کرده که از طریق جراحی درون جمجمه قرار می‌گیرد و از طریق اتصال مستقیم به مغز، با ذهن ارتباط برقرار می‌کند.

descriptionتوضیحات بیشتر

عصر آی.سی.تی، اخیرا ایلان ماسک اعلام کرد که نخستین ایمپلنت مغزی ساخت شرکت نورالینک را در بدن یک انسان کاشته است. بسیاری از این خبر ابراز خوشحالی کردند اما به نظر می‌رسد رابط مغز – ذهن ماسک دنیایی خطرناک‌تر را رقم خواهد زد.

نورالینک شرکت تازه‌تاسیس ماسک دستگاهی مغزی تولید کرده که از طریق جراحی درون جمجمه قرار می‌گیرد و از طریق اتصال مستقیم به مغز، با ذهن ارتباط برقرار می‌کند.

آزمایش موفقیت‌آمیز این تراشه با واکنش‌های منفی فیلسوفان و کارشناسان اخلاقی مواجه شده است. آنها معتقدند این دستگاه می‌تواند منجر به نقض شدید حریم خصوصی و کنترل افکار افراد توسط دیگران شود.

برخی نگرانند که با این دستگاه، افکار و تجربیات افراد بدون اطلاع آنها در اختیار دیگران قرار گیرد. در حالی که ماسک مدعی است این دستگاه با رضایت کامل افراد کار می‌کند، اما منتقدان معتقدند چنین کنترلی عملا غیرممکن است.

  همچنین نگرانی‌هایی درباره احتمال دستکاری رفتار و تصمیم‌گیری افراد از طریق القای افکار خاص به آنها وجود دارد. برخی معتقدند این دستگاه می‌تواند منجر به ظهور جوامعی شود که در آن افراد تحت کنترل کامل حکومت‌ها یا شرکت‌های بزرگ قرار گیرند.

در مجموع، به نظر می‌رسد ماسک با این اقدام، مرزهای اخلاقی مجاز را درنوردیده و وارد حوزه‌ای شده است که می‌تواند آینده بشریت را به شدت تحت تأثیر قرار دهد. حال باید منتظر ماند و دید جوامع و نهادهای ناظر چه واکنشی به این اختراع نشان خواهند داد.



منبع: ایتنا

نظرات (0)

امتیاز 0 خارج از 5 بر اساس 0 رای
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید
خبرنامه
با پیوستن به شبکه خبری عصر آی سی تی از آخرین اخبار روز فناوری اطلاعات و ارتباطات آگاه شوید.